Dammsugare

Helt ärligt, finns de något tråkigare än att köpa dammsugare? haha! Våran vi har hemma har börja säga upp sig. Den dammsuger men släpper ut hälften igen, så de blir lixom aldrig 100% rent känns de som.. Sen har vi nog dammsugit en hel del skit från renoveringar me den stackars dammsugaren så han kanske inte pallar mer! De är ju inte billigt heller! Haha den dyraste ja hittade kostade typ 3.500 =O Vem köper en dammsugare för de?

Sen hittiade ja denna


Denna dammsugare från Hitachi har en effekt på 1800 watt samt praktisk fjärrkontroll på handtaget där du kan justera sugstyrkan. HEPA filtret ger renare luft och ser till att små partiklar inte sprids i rummet efter städningen. Ledningen är på 6 meter, vilket ger dammsugaren en räckvidd på 9,2 meter. Dammsugaren levereras med 4 olika munstycken så du kan dammsuga alla dina ytor.

Låter väl bra? Den kosta bara 899kr! De va inte alls farligt tycker ja.. Eller? De finns en som kostar typ 399, men den lät alldeles för billig istället, haha, vågar inte köpa den!

Jaja ny dammsugare måste vi ha i alla fall så ska prata me K o kolla va han tycker!
Vi hade strömavbrott här på jobbet i typ 30 min, vi satt alla i personalrummet o fika o hoppades på att strömmen inte skulle komma tillbaka, tyvärr så gjorde den ju de o nu sitter vi här o glor in i skärmen igen. Usch vilket skit jobb egentligen, hjärnan o ögonen kan ju inte må bra av detta =P

Puss så länge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0