Måndag, match idag!

God morgon!
Ja blev så ledsen imorse när ja vakna o kolla ut genom fönstret, regn regn regn o ja tänke "Fan att vi ska behöva stå i regn idag på Råsunda" Men titta, nu är solen framme o himelen är blå! Kan de bli mkt bättre?

Har fått nys om en hel del nyheter om rånet som skedde förra veckan. De sitter ju minst två personer anhållna misstänkta för rånet. Den ena en pilot vid namn Alexander Eriksson, som jobbat me bla annat Tv4s program Robinson o Idol. Han har även dömts till narkotika brott i Augusti. De som gör de ännu mer spännande är att  han har mycket intima kunskaper om den stulna Bell-helikoptern som användes, vilket beror på att han flyger för företaget den stals ifrån. Hmm..  Han är med många olika bolag, vissa av de, märkligt nog nolltaxerade 2008, o hade 10 000 kr i årsinkomst 2007..  o ändå har han ett stort hus som inte billigt, en stadsjeep, en motorcykel o droger kostar. Han ska även äga sin egen helikopter. Hur bekostar man det och samtidigt nolltaxerar trots mängder med bolag? Något är skumt?

(Allt detta är taget från http://politisktinkorrekt.wordpress.com/ )

Idag är de ju match! Ojoj va kul vi ska ha =) har ni hört de töntigaste i hela världen? Några från Djurgården ska stå utanför södra o se till att inga går in för de ska inte stödja sitt lag när de spelar så dåligt.. Hmm?! Okej..? Bra tänk, idioter! Ja hoppas i alla fall de blir en rolig match o ja hoppas för fan att de inte blir någon mes match för att Djurgården ska ha en chans att vinna... Bara för att de inte ska åka ut. Visst kan man va snäll o tänka så o visst är de skit tråkigt om de åker ur allsvenskan. Men är man dålig på fotboll så är man, då ska man inte vara i allsvenskan, siffrorna talar ju för sig själva.. Kanske haft otur...Men njaa alla matcher hela säsongen, låter inge trovärdigt tycker ja! Men man ska aldrig säga aldrig. Om båda lagen gör allt för att vinna blir de mkt roligare, o då kan vem som helst vinna, de är de som är så kul me fotboll. De kan vända när som helst! Ja tippar i alla fall 2-0 till Gnaget idag! 

Dags att jobba! Puss o Kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0