MysPys Helg

Helgen har varit jätte bra, lördagen va tyvärr inge solig men vi hade de jätte mys i alla fall! Joppe va så lycklig, oj va han älskar att vara där uppe o mysa o springa lös i skog o mark! Härligt att se! Vi åkte till den stora stranden på lördagen, där sprang Joppe o jaga ankor o hade skit kul på standen medans ja o K bara stod o titta på, haha han är så underbar våran lilla vovve. Efter strandbesöket åkte vi hem o lagade lite mat o halvsov lite framför tvn, sen blev de en promenad till ner till sjön. På kvällen blev de skräckfilm, som va galet jobbig att kolla på men haha vi kollade igenom hela filmen i alla fall! Söndagen va solig i fin, vi tog en promenad ner till sjön igen så Joppe fick bada en gång till o sen tog vi en skogspromenad innan vi gick tillbaka o städade lite i stugan.

Vi åkte hemåt vid 14 o åkte förbi Bauhaus i Västerås för att kolla klinkers till hallen hemma, o vi hittade ett som va gaaalet fint, o tror ni inte att de är slut då?! Haha va arg ja blev! Men frågade snabbt om han kunde kolla om de fanns kvar något på Barkarby o de fanns de, wooohooo så vi gasa dit fort som tusan o fick vårat fina klinkers! Underbart! 
Så nu i veckan ska vi riva golvet som ligger, lägga klinkers o parkett sen är de bara målning o våran vägg ombyggnation som är kvar sen är lägenheten i tipp topp!! Thihi

Idag har ja aboslut ingenting att göra på jobbet så hmm, va ska vi göra nu då? Kanske beställa något? Handla något? Ska gå o kolla om något behöver beställas så kanske de ramlar in något jobb så småningom! 
Puss så länge!

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0