Onsdag, mitten av veckan

Good Morgon!
Nu är ja åter på jobbet igen, o så har ja inget o göra fast ja har varit borta i 4 arbetsdagar? Va är de här, suck.. De kanske låter jätte skönt att inte ha något att göra, o visst, de första veckorna kanske de är de, men va långsamt tiden går o fyy fan va tråkigt ja har de! Som tur är har ja me mig Joppe så lite roligare får ja ju me honom, haha. Idag spelar Sverige mot Malta, nere i Malta, de måste vinna idag annars är de skam för hela sverige! Skulle åkt in till stan o kollat matchen me Sophie o Danne o alla men ja känner att ja inte orkar, vill heldre va me mamma o syster som ja inte träffat på länge, så vi ska kolla matchen hemma hos de =) Ja, Joppe, Mamma, syster o pappa. K är bortrest idag, haha vi är roliga vi, när ja kommer hem åker han o tvärt om =P Jaja, de är bra för förhållandet till en viss del i alla fall!

Är lite orolig för min vän Madde, hon verkar inte vara på topp? Vill i alla fall inte att någon i min omgivning ska må dåligt, speciellt inte mina vänner. Så va de nu än är så hoppas ja att de blir bättre o du vet vart ja finns om du behöver prata!

Kolla dessa bilder, satt o lekte lite me programet ja fick av Bacon förut. Fina va? Oj va man kan plocka fram färgerna på ett helt annat sätt. Ja älskar de nya korten i alla fall o känner att ja kommer ha stoor nytta för detta härliga program! Tack tack Bacon =)

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Riktigt fina bilder stumpan! Fortsätt jobba!

2009-09-09 @ 14:37:50
Postat av: Bacon

var så god :) kul att du gillade det!

2009-09-09 @ 15:09:05
URL: http://www.danijel.se
Postat av: Anna

Ojoj va vill oxå ha de programmet! Bacon vill du bli min nya vän? Haha

2009-09-09 @ 16:42:23
Postat av: Bacon

hahaha det gäller att ha kontakter ;) eller hur plupp?

2009-09-10 @ 13:12:44
URL: http://www.danijel.se
Postat av: Sofie

Hahah japp så är de! Ja o Bacon =) thihi

2009-09-14 @ 09:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0