Tråkigt

Jaha.. Nu är allt arbete slut, som de brukar vara vid den här tiden så har ja inte mkt alls att göra, o de är ju såååå värdelöst. Va ska ja hitta på? Har tre personer ja behöver få tag på men nej de går ju inte, den ena sitter i möte, den andra är ute o svarar inte på mobilen o den tredje har telefonen avstängd, grattis till mig. haha!

Sitter i läser lite på expressen. Mats Sundin slutar me hockeyn för alltid. Har skrivit ett avskedsbrev till o me! Han har spelat så många år o tjäna sina pengar o gjort otroigt mkt bra genom sin karriär, men nu får han lämna plats åt någon annan o göra något annat! =) Tack för den här tiden Sudden, du är grym!

Sen står de om rånet...
Klockan 13.00 inleddes häktningsförhandlingarna mot de fyra män som misstänks för inblandning i helikopterrånet. Tre är misstänkta på sannolika skäl, den starkare misstankegraden, medan 29-åringen är skäligen misstänkt.Först ut var 38-åringen. Han häktades misstänkt för medhjälp till grovt rån. Därefter följer tv-mannen...
Tv profilen har tydligen sovit på jobbet samma natt som rånet skedde, o har under hela natten skickat sms till sin fru o berättat att han va kvar på jobbet o att de va mkt att göra... Skumt! Men hon tror inte att han är inblandad. De har tydligen bott ihop i 18 år o han har ingen anledning att göra något sådant enligt henne. 
Men hon måste ju förstå att de låter konstigt?  


Sen orkar ja knappt tänka på alla dåliga förlorare där ute, men ja måste bara skriva detta!
Hur svårt kan de va att inse fakta? De är ingen som tror något eller gissar detta utan de är ren fakta? De finns ju svart o vitt klart på pappret! Ni är inte så bra som ni tror!? Folk från era egna står o säger att ni inte är tillräckligt bra, att ni helt enkelt inte platsar o så är de! Sluta kom på massa dåliga förklaringar o skyll på annat. De bara är så, ni pallar inte trycket. Träna upp er o kom tillbaka nästa gång. Sluta hänga läpp för fan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0