Värdetransportrån!

Har ni hört om rånet som de flög ifrån me helikopter? Helikoptern har tydligen setts av flera personer i Sollentuna som kontaktat polisen, sen hittades den övergiven mellan Täby och Arninge.. Sjukt! Tänk va nära de är ifrån mitt jobb! Läskigt. Kanske inte världens smartaste drag kanske eftersom helikopter syns ganska lätt o hört från långt avstånd, men de kanske fungerar i längen inte vet ja!

O så de här me Mats o Linda som är försvunnen/mördad, förtsätter ju att vara hur skumt som helst. Nu har de kommit fram uppgifter om att Mats skulle ha en ny flickvän, som han kanske har träffat under en längre tid, alltså undertiden han o Linda planerat bröllop? =S hmm skumt, o vilket jävla svin i sånna fall! Ikväll i Efterlyst kommer en intervju me honom som antagligen kan bli intressant att lyssna på!

Expressen.se skriver om en man som jobbar inom polisen o säpo, han är nu misstänkt för grov våldtäkt! Men va fan? En mam som är så högt uppsatt o ska skydda oss människor, gör något sånt? Fy fan för sånna som våldtar! Riktiga män slår eller våldtar inte! En man som kan sjunka så lågt är inte värd ett skit i mina ögon, de är verkligen lågt! Eftersom fallet skrivs som en grov våldtäkt betyder de att polismannen enligt misstankarna förutom själva sexuella övergreppet ska ha utsatts offret för allvarliga fysiska skador.. 

Men en annan rolig nyhet! Carina Berg o Kristian Luuk har fått en son! Grattis grattis, tror han är skit söt den där lilla. Carina har ju så fina drag o Kristian har så fina o snälla ögon o deras personligheter i en o samma liten plutt kan ju inte bli mkt bättre! Stort grattis i alla fall till de båda =)  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0